• PRODUŽITE ŽIVOT UZ OSMIJEH

Animate Image
Animate Image

14+

godina iskustva
Dom za stare "Miran život" nalazi se u mirnom kraju u selu Laminci, pored Gradiške. Dovoljno je izolovano od gradske buke, a opet blizu za svakodnevne posjete.

Mali smještajni kapacitet doma omogućava kvalitetne usluge svakom korisniku. Dom je okružen zelenilom, velikim travnjakom i voćnjakom.

Pružamo 24-časovnu njegu, vodeći računa o odgovarajućoj ishrani, zdravstvenom stanju i propisanoj terapiji korisnika. Rehabilitacija nakon preloma kuka ili moždanog udara omogućena je fizikalnom terapijom od strane licenciranog fizioterapeuta.

Od maja do oktobra imamo sopstveno voće na trpezi.

Podstičemo naše korisnike na druženje, šetnju u cilju održavanja njihovog dobrog zdravstvenog stanja.
Ishrana je pod nadzorom nutricioniste i prilagođena zdravstvenom stanju korisnika doma.

Dom za stare "Miran život" pruža svojim korisnicima kvalitetnu medicinsku njegu i zdravstvenu zaštitu. O korisnicima brinu medicinski tehničari, njegovateljice, socijalni radnik i lekar koji je zadužen za praćenje njihovog zdravstvenog stanja.

Dom je klimatizovan. Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sobe su opremljene kvalitetnim namještajem. Posjedujemo antidekubitis dušeke za nepokretne korisnike doma i druga ortopedska pomagala neophodna za samostalno kretanje. U zajedničkim prostorijama korisnici mogu da prate televizijski program, slušaju muziku, igraju društvene igre...

za nove korisnike 50% popust za prvi mjesec